Tag: roti pisang

Jom buat roti pisang! Memang sedap anak pun suka

Dah buntu nak makan roti bakar sapu jem? Jomlah cuba buat roti bakar pisang yang dikongsikan oleh Siti Nur Baini ni. Makan santai-santai memang sedap. Cara nak buatnya pun senanglah sangat. Sekali pandang macam pizza Domino‚Äôs Banana Kaya tu kan? Tapi dalam resepi ni simple dan guna gula saja. Kalau nak olah boleh tambah apa-apa lagi bahan yang kita … read more