Category: Senaman/Riadah

Tak Perlu Benda Mahal, 3 Barang Ni Boleh Mak-Mak Guna Untuk Bakar Lemak Secara Efektif

Untuk yang nak kekal sihat tapi sayang duit nak bayar untuk gym, bolehlah guna cara ni.

Kelebihan naik turun tangga ketika awal kehamilan

Ada mommies yang baru first time hamil ke dekat sini? Mesti serba tak kena kan? Soalan yang paling biasa berlegar dalam kepala mesti pasal boleh ker bergerak aktif macam biasa.  Actually, boleh je buat senaman ringan, tapi make sure untuk dapatkan nasihat doktor sebelum buat apa-apa. Kak Jah nak share senaman ringan yang boleh korang … read more