Uols pernah dengar Cosmic Cookware? Boleh dikatakan alat memasak yang memasak sesedap rupanya tau. Direka khas untuk memudahkan urusan uols, praktikal dan estetik kaw kaw! Boleh dan simpan duit, hadiah kan untuk diri sendiri.

Tahu tak jenama lokal ini juga telah memberi inspirasi kepada ramai tukang masak rumah untuk beralih kepada seramik yang menggunakan bahan-bahan tidak toksik kepada kehidupan. Dengan adanya Cosmic Cookware, ia dapat membantu sesiapa yang suka memasak untuk memiliki pengalaman yang lebih baik di dapur dan sepadan dengan gaya hidup mereka.

Tibalah masanya, ini dia periuk-periuk yang wajib ada dekat dapur setiap rumah! Beli awal-awal tak kalut, nanti raya boleh tayang dekat jiran. 

  1. Cosmo Casserole

Direka khas untuk memasak dalam tempoh yang perlahan, sesuai untuk rebus-rebus ke, panggang ke, ataupun nak baking pun boleh tau! Selamat untuk ketuhar sehinga 230° C. 

  1. Cosmo Pan

Memang menawan sungguh kalau nak hias atas meja. Tengok lah reka bentuk dia ni, dapat melengkapkan mana-mana bahagian dalam dapur sebab kaler dia pop-up sangat! Sesuai untuk masak masakan mudah-mudah untuk seisi keluarga. Untuk sarapan boleh, makan tengah hari boleh, makan malam boleh eh semuanya lah.

  1. Cosmo Fry

Dengan berat 800g dan saiz 24cm sahaja, tapi Cosmo Fry ni sangat praktikal dan mudah untuk diangkat ke mana-mana. Nak bersihkan pun mudah! boleh lah tu keluarkan dan flex untuk buat breakfast hari minggu je. Tak gitchu?

Ha dengar cerita ada promo sekarang sampai 31 Oktober ni. Korang nak tahu lebih boleh terus ke website sini https://cosmiccookware.com.