Author: diyanah

Kembalikan keremajaan kulit wajah dengan NutraVita Marine Placenta

  Semua nak dapatkan ageless beauty dan kulit muda remaja walaupun umur makin menginjak naik. @betliew pun setuju. Tak mustahil nak dapat semua tu dengan penggunaan set penjagaan kulit professional Sinaran Wanita NutraVita Marine Placenta.  Penyelesaian masalah kulit yg selalu dihadapi oleh para wanita didatangkan dalam bentuk Serum dan Concentrate. Rangkaian penjagaan kulit professional NutraVita … read more

Serum & Concentrate untuk wajah tampak lebih muda

Terima kasih @mummyazriel kongsikan kelebihan produk Sinaran Wanita NutraVita Marine Placenta dgn wanita lain kat luar sana tu. Semua wanita nak kulit wajah yang awet muda dan bebas parut. Dan semua tu tak mustahil untuk dicapai dengan Serum & Concentrate NutraVita Marine Placenta. Rangkaian penjagaan kulit professional NutraVita Marine Placenta terbukti berkesan untuk memudarkan parut … read more

Wajah awet muda dengan Sinaran Wanita NutraVita Marine Placenta

  Kulit wajah yang nampak lebih muda dan anjal serta licin memang idaman setiap wanita. So, terima kasih @femagonline yg kongsikan keistimewaan produk NutraVita Marine Placenta ni. Pada wanita yg masih tercari-cari penyelesaian utk kulit bebas parut dan awet muda, Sinaran Wanita ada jawapannya. Apa lagi kalau bukan rangkaian penjagaan kulit professional NutraVita Marine Placenta. … read more

Kulit cantik dan awet muda macam gegurl Jepun dgn SW NutraVita Marine Placenta

Firstly, TQ Wanista sebab share pasal produk penjagaan kulit professional Sinaran Wanita NutraVita Marine Placenta. Betul la kata Wanista tu, utk kulit wajah yg awet muda, tiada kesan kedutan, tanda penuaan dan garis halus, NutraVita Marine Placenta Concentrate dan Serum dah cukup! Sharing is caring kan. Love sangat! Biasalah, bila sampai bab kecantikan dan penjagaan … read more

Resepi Mudah Menu Kacang Pool

Sebut sahaja kacang pool pasti terbayang Johor. Nak diringkaskan sejarah, kacang pool ini merupakan hidangan ilham daripada Haji Makpol, seorang pengusaha makanan di Johor pada ketika itu. Tidak lebih 20 tahun berada dalam masyarakat Malaysia, hidangan ini merupakan hidangan yang sangat terkenal di Mekah. Ramai orang rasa nak masak menu kacang pool ni susah. Tapi … read more

3 Cara Paling Berkesan Pujuk Si Bulus

Pencinta kucing sekalian, tahukah anda kucing kalau merajuk macam mana rupanya? Haaa, jangan sangka si bulus gebu ni tak ada perasaan tau. Sama macam manusia juga, haiwan ini boleh terasa hati. Macam mana nak pujuk bila kucing merajuk? 1. Cari punca Pertama sekali mestilah kena cari punca apa yang sebabkan mereka merajuk. Ada sesetengah kucing, … read more

Tip Dan Trick Dapat Dapur Idaman Dengan Kos Rendah

Dapur yang kemas dan tersusun menjadi idaman untuk semua yang bergelar wanita. Tidak dinafikan, kadangkala ruang terhad menjadikan impian ini sukar untuk dijadikan realiti. Tapi tak perlu risau lagi! Kami ada beberapa tip dan trick yang sesuai untuk ibu-ibu gunakan, biarpun ruangan dapur agak terhad. Yang penting kos masih lagi dalam bajet. 1. Gunakan bakul … read more

5 senaman mudah yoga bantu sakit belakang

Senaman yoga antara jenis senaman yang mudah untuk dipraktikkan oleh sesiapa dan di mana-mana je. Tak perlukan alatan yang banyak dan boleh dilakukan di rumah. Just cari tempat yang luas sikit dah boleh buat dah. Cat Cow Pose cat cow ni paling senang dan mudah untuk siapa-siapa pun buat. Pose ni bagus untuk meregangkan dan … read more

5 Cara Berjimat Bagi Majlis Perkahwinan mengikut norma baru

Merancang untuk mendirikan rumahtangga atau meneruskan majlis yang tergendala dalam masa terdekat, comfirm stress, macam-macam nak pikir. Dengan nak kne bajet nya lagi, lebih-lebih lagi time PKP ni. Confirm la kita masih mahukan majlis pernikahan dan persandingan yang indah dan meriah. Tapi kalau nak kne plan dengan strict budget, memang tak best langsung bunyinya. Tapi … read more

Deko bertemakan hijau emerald dan gold

Memang pening kalau nak pikirkan warna apa yang sesuai dan match dengan dekorasi rumah yang sedia ada. Kadang-kadang kita rasa cantik dah tapi mungkin tak pasda orang lain. Tapi buat apa nak pening yang penting kita suka, balik rumah hati tenang tengkok hasil dekorasi kita. Okay la tu kan.  EH ni jenis suka rumah dekorasi … read more