Umur dah 70 tapi macam orang umur 20 tahun. Apa rahsia Vera Wang?

Pereka fesyen antarabangsa Vera Wang masih kekal cantik jelita dan bertenaga seperti remaja walaupun dah berusia 70 tahun. Serius lah? 

Wanita tak dimamah usia ini menggemparkan orang ramai dengan rupa paras dan bentuk fizikalnya yang cantik dan masih bertenaga seperti orang muda!

Rata-rata ramai yang bertanya apa rahsia pereka fesyen ini kekal tampak muda meski sudah berusia. Ya, siapa yang tidak mahu kelihatan cantik bila sudah berumur bukan? Ini rahsia Vera Wang, bagaimana dirinya kekal sihat, muda dan bertenaga.

Ni rahsia dia: 

wanista

1.   Minum Air Diet Coca Cola

wanista

Menurut perkongsian di laman Twitter milik Vera Wang, dirinya mengamalkan minum air Diet Coca Cola. Apabila Vera berkongsi minuman tersebut, ada yang tidak bersetuju dengan minum air Diet Coca Cola kerana mengandungi FDA yang tidak dibenarkan. Lain orang lain cara diet mereka, siapa tahu kan.

2.   Kekal sihat dengan bersenam

wanista

Seperti mana-mana tipikal wanita untuk mendapatkan bentuk tubuh yang cantik dan sihat, Vera tidak lari dari melakukan senaman gym dan melakukan aktiviti berbasikal bagi mendapatkan bentuk tubuh yang langsing dan sihat. Nak cantik, mana ada jalan pintas kan?

3.   Kompilasi Si Jelita Vera Wang

Alahai cantiknya kaki, panjang, mulus dan nampak gebu je kaki Vera Wang ni tak nampak tua pun. Dah berusia 70 tahun tapi kaki nampak seperti 20 tahun.

wanista

Nak cantik kenalah manjakan diri dulu, diri bahagia barulah tubuh jadi sihat. Tak percaya tengok Vera Wang ni, memang pandai manjakan diri dan di mukanya pun tak banyak kedutan seperti mana wanita berusia 70 tahun yang lain ada, sebab kena ada “me time”. 

Vera bersama dua anak perempuannya di kiri dan kanan. Tapi tak nampak macam anak beranak pun, macam adik beradik adalah.

uols mungkin berminat baca:
5 kebaikan makan jamu di usia muda
Tak mampu beli mask, orang asli Mexico anyam sendiri guna daun