Sejak dikenali sebagai “That Soap Shop”, kita menggunakan kedai sendiri untuk menunjukkan garis panduan yang betul tentang cara mencuci tangan, dan kita menyediakan kemudahan seperti sinki dan sabun buku secara percuma supaya mereka boleh mencuci tangan di situ sejak 5 Mac lagi.

Apa yang kita lakukan sekarang?
Sekarang, koronavirus merebak secara berleluasa, dan ia dikenali sebagai virus yang berbahaya. Tetapi satu nasihat yang boleh kita gunakan daripada semua organisasi kesihatan adalah mencuci tangan dengan sabun dan air adalah penting bagi tujuan pembersihan serta menghalang daripada sebarang jangkitan kuman. Selain itu anda juga dinasihatkan untuk tidak menyentuh muka dan mulut menggunakan tangan anda ketika berada di luar ataupun di tempat awam.

Sebagai sebuah syarikat juga, kami turut menasihatkan anda untuk sentiasa mencuci tangan menggunakan sabun dan air di mana kita percaya bahawa ia adalah jalan yang lebih baik berbanding cecair pencuci tangan, iaitu yang diletakkan dalam botol plastik dispenser yang dipenuhi dengan bahan kimia antibaketeria. Dalam hal ini apabila kita disarankan untuk kerap mencuci tangan, kami percaya bahawa syarikat kami bagus untuk orang awam singgah dah mencuci tangan mereka tanpa perlu memasuki tandas awam sebelum mereka makan sandwich.

Bagaimana sabun buku berkesan bertindak?
Sabun buku adalah alkali dimana ia mampu untuk memelihara diri anda. Bakteria tidak boleh hidup di sekeliling alkali. Walaupun ia diletakkan dalam air bersebelahan sinki, sabun buku itu mampu menyelesaikannya. Ini bermakna ia masih lagi efektif sebagai antibakteria. Kajian menunjukkan bahawa memelihara diri dengan sabun buku adalah lebih bersih secara efektif, kemudian microflora akan tumbuh semula dalam masa 20 minit.

Kenapa kami mengajak orang ramai untuk mencuci tangan?
Sebab kita merasakan yang ia perkara yang suka untuk dilakukan!
Ramai orang sangat peka dengan kuman yang tersebar. Merujuk kepada institusi kesihatan awam nasional, mencuci tangan dengan sbaun buku adalah cara paling efektif untuk mengurangkan bakteria nasty.

Semua dijemput dan kami sangat gembira dengan mereka yang ingin datang sekerap yang diinginkan. Dan kita memberi tawaran servis kepada orang awam. Anda juga dijemput untuk datang ke kedai kami berlokasi di Pavilion dan Sunway Piramid untuk menncuci tangan di sinki kami!